Over Ons

Het is ooit begonnen met onze winkel in hobby en keramiek materialen, inmiddels al weer zo’n 30 jaar geleden. We hadden een plotter aangeschaft voor het bestickeren van de ramen van onze winkel.


Met die zelfde plotter begonnen we ook onze eigen bedrijfskleding te bedrukken. Het was toen nog zo’n klein plottertje van 20 cm breed dat heel veel lawaai maakte.

Ondertussen hebben we al meerdere grotere plotters aangeschaft waarmee we ook grotere projecten kunnen bedrukken. We bedrukken voor bedrijven maar natuurlijk ook voor particulieren.
De vraag naar zeefdrukken kwam ook vaker bij ons binnen zodat we op een gegeven moment hebben besloten om dit voortaan binnenshuis te houden en niet meer uit te besteden.

Een paar jaar geleden zijn we begonnen op een houten zeefdruktafel die ik samen met mijn vader had gemaakt. Wat waren we trots dat dit al lukte. Maar van het een komt het ander, natuurlijk wilde we meer dan maar 1 kleurtje. Omdat we al werkten met programma’s waarmee dit kon was die stap snel gemaakt. We kochten een carrousel om 6 kleuren te kunnen bedrukken en waar we ook 6 shirts tegelijk op konden maken. Er kwam een goede flashdryer bij. Met de nodige ups en downs om de zeven in te stellen, want er komt veel meer bij kijken als je meerdere kleuren op elkaar wilt zetten. Nu hebben we dus ook de meer kleurendruk en het CMYK  erbij genomen.
Op dit moment zijn we ook druk bezig met het opzetten van onze eigen collectie van NOWaDAYz. Deze kledinglijn gaat bestaan uit T-shirts, petjes, sweater, hoodie’s en tassen met het NOWaDAYz logo.